Chocolate Key Lime Pie

Bund:chokolate pie
– 300 g. digestive kiks, knust
– 1 spsk rigtig kakaopulver
– 75 g. smeltet smør
– 50 g. fint hakket chokolade el. chocolate chips
1. Bland det hele godt sammen og tryk blandingen ned i et dybt, smurt, tærtefad. husk
at presse op ad siderne.
2. Sæt på køl mens du laver fyldet.
Fyld:
– 1 dåse kondenseret mælk (ca. 397g)
– Saft af 6 limefrugter (ca. 175 ml.)
– 2 spsk fintrevet limeskal (til pynt)
– 300 ml. piskefløde
– evt lidt grøn farve
– 1 tern god, mørk chokolade.
1.  Pisk kondenseret mælk sammen med limesaft.
2. hæld fløde og farve i og pisk indtil det bliver godt tykt. Det skal nok sætte sig lidt natten over 🙂
3. hæld cremen på bunden og sæt på køl natten over.
4. pynt med revet limeskal og revet chokolade lige inden servering.
 Virkelig lækker dessert/kage der minder lidt om en blanding mellem cheesecake og limefromage.

Skriv et svar