crème brûlee

Ingridienser;

  • 50 g. rørsukker
  • 5 æggeblommer
  • 3 dl. piskefløde
  • rørsukker til at karamellisere med…
til 8 personer

Fyld din bradepande halvt op med vand og stil vandbadet i en 150 grader varm ovn.

Rørsukker og æggeblommer piskes til æggesnaps med en håndmikser.

Piskefløden koges op og tages af varmen. Tilsæt Æggesnapsen til den varme piskefløde, mens der stadig piskes. Skum det øverste skum af og fordel legeringen i  8 crème brûlée skåle.

Placer de fyldte skåle forsigtigt i det varme vandbad. Bages i ca. 30 minutter. De bagte crème brûlée’er tages forsigtigt op af vandbadet og afkøles helt i køleskab, Helst til dagen efter

De iskolde crème brûlée’er drysses med et tyndt, men jævnt lag rørsukker. Sukkeret karameliseres hurtigt med en bundsenbrænder, inden de serveres

Skriv et svar