Wok sok mix

Ingridienser

  • Hakket kalv/flæsk
  • Spidskål
  • Ærter
  • Bønner

Sauce

  • Chiliflager
  • Chilisauce
  • Gurgemeje
  • Soya
  • 1 lime
  • Teriyaki sauce
  • Ingefær
  • Hvidløg
  • Sursød chilisauce
  • Salt
  • Kokosmælk

Hak og forbered alt.

Varm wok op til høj varme (vigtigt) put olie i men først når den er varm.

Svits kød – noget af saucen hældes ved når kød har været på lidt tid.

Derefter tages kød op og grøntsager svitses let. Resten af sauce tilsættes. Derefter skal kødet i igen. Når blandet tilsættes kokosmælk og det bringes i kog igen, skru lidt ned, men og lad simre indtil du synes grøntsager har fået nok.  Pynt med koriander, eller hvad du lyster.