Wokret med kylling

Kyllingfilet (skæres ud i strimler og marineres et par timer før )
Spidskål
Sukkerærter
Gulerødder
Rød eller gul peber
Kokosmælk
 
 
Marinade
Chilisauce
revet ingefær
Olie
Gurgemeje
Soya
1/2 lime
Teriyaki sauce
Salt
2 store spsk Brun ferin
2-3 Hvidløg
Evt andre asiatisk inspireret krydderi (du bestemmer) 
 
 
Bland marinade og put kyllingestrimler i. Dette gøres 2 timer før, gerne tidligere hvis muligt. 
Snit alle grøntsager så de er klar. Varm wok gryde godt op. Vigtigt at den er rygende varm. Start med at stege grøntsager kort i olie eller kokusolie, tag dem op. derefter steges kylling. Når kylling er jævnt stegt tilsættes grøntsagerne og der blandes.  Tilsæt kokusmælk. Smag til med soya/salt ferin, chili osv.
Skru ned for varme og lad koge ved rimelig styrke, til grøntsager er let sprøde. Må ikke blive for slatne.