Bearnaise sauce 4 personer
I virkeligheden super let at lave, når først man overholder 3 enkle ting
tag tingene ud af køleskabet i god tid så de har sammen temperatur, gå aldrig fra din bearnaise når du først er startet, og bliv med at rører når du har taget den af varme. De første 5 gange jeg lavede det var den perfekt indtil jeg holdt op med at rører og satte den på bordet. derefter skilt. Så overhold dette og den bliver perfekt hver gang.
Essens
1 dl estragon eddike
2 dl hvidvin
1 løg
Stor dusk estragon
Koges i ca 1 time
Selve Bearnaisen (i vandbad)
2 æggeblommer
250g klaret smør
Stor dusk hakket estragon
Salt , peber
Æggeblomme og essens piskes under svag varme. No 5
Klaret smør tilsættes under piskning. Lidt ad gangen.
Smag til med salt og peber,
Hakket estagron tilsættes. Tilsæ evt lidt vand hvis for tyk
Bliv ved at røre også efter det er taget af varmen. Der er 
